Aanbiedingen

<< Vorige - Volgende >>


Nintendo Wii Pack + 1000 GB Hdd
Nintendo Wii Pack + 1000 GB Hdd
Nieuwe Nintendo Wii Console Met Het Spel Wii Sports en Wii Party, 1000 GB Harddisk.

Nintendo's nieuwe thuisconsole, de Wii, introduceert een nieuw tijdperk voor videogames. Wii's draadloze afstandsbediening is bewegingsgevoelig en geeft meer dan ooit het gevoel zelf onderdeel uit te maken van de games die je speelt. Met de Wii afstandbediening kan je door bewegingen te maken de spellen spelen.
Dat wil zeggen sporten zoals Tennis, Golf, Honkbal kunnen worden gespeeld met de Wii controller alsof je het racket, golfclub of baseballbat in je handen houdt. Uiteraard is de oude vertrouwde 'classic' controller ook verkrijgbaar voor de Wii.

Via draadloze Bluetooth-technologie kun je maximaal vier Wii-afstandsbedieningen aansluiten. De Wii-afstandbediening bevat tevens een luidspreker, trilfunctie en uitbreidingspoort. De Wii heeft een compact en elegant ontwerp dat bij elke televisieset past. Je kunt de Wii rechtop zetten of plat leggen. En dankzij de Wii-afstandbediening kun je het systeem tevens op veel meer plekken kwijt, zodat het beter past bij je inrichting. De Wii communiceert met het internet, zelfs als hij niet gebruikt wordt. Hij wordt 24 uur per dag ge-updated en zorgt daardoor voor nieuwe spel-updates en leuke verrassingen. Ook biedt de Wii downloadtoegang tot nastalgische Nintendo 64, Super Nintendo, en Nintendo games. Een groot voordeel is ook dat spellen voor de Gamecube op de Wii gespeeld kunnen worden, en dat er gebruik gemaakt kan worden van de orginele Cube controllers!
Op de Wii zit 1 jaar fabrieks garantie
De set bestaat uit: 

  • De Wii Console Incl.1000 GB Harddisk.
  • Wireless Wii Remote controller (Wii-Mote)
  • Nunchuck controller 
  • Wii spel Mario Kart zodat het spelen direct kan beginnen!
  • 1000 GB Harddisk
379.00  Euro 269.00
Voorraad: Niet meer op voorraad dit artikel wordt toegezonden zodra er weer voorraad is


Aantal   Andere kochten ook: