Microsoft Xbox 360

 | 

Microsoft Xbox 360 Hardware

Volgende >>


Omgebouwde Xbox 360 S 250 GB Kinect Bundel (Ixtreme LT+3.0)


Incl. Kinect en Kinect AdventuresOmgebouwde Xbox 360 S 250 GB Kinect Bundel (Ixtreme LT+3.0)
Productinformatie:

Microsoft Xbox 360 Elite 250 Gb + Kinect
Als je ‘m slechts op z’n spectaculaire uiterlijk beoordeeld, dan wil toch iedereen zo’n gameconsole in huis hebben?! De fantastische Xbox 360 250 Gb is strak en glimmend zwart en hij wordt ook nog eens geleverd met een interne, verwisselbare harddisk en aanraakgevoelige knoppen voor in-/uitschakelen én het uitwerpen van schijven.

Super snelle draadloze verbinding
Wist je dat je met de Xbox 360 een draadloze verbinding tot stand brengt die sneller is dan elke andere spelcomputer. Daarnaast geniet je van enorme snelheden dankzij ingebouwde 802.11n wi-fi terwijl je films streamt of games speelt op Xbox LIVE. En tot slot sla je meer games en entertainment op dankzij de harddisk van 250 Gb.

Gereed voor Kinect
Verder is deze Xbox console gereed voor Kinect. Dit houdt in dat je met deze console eenvoudig verbinding maakt om zonder controller te spelen. Hiervoor hoef je enkel de sensor rechtstreeks met de bijbehorende poort op je spelcomputer te verbinden. Je hebt dus helemaal geen extra voeding nodig.

Xbox 360 Kinect + Kinect adventures game
Kinect voor de Xbox 360 brengt – zonder dat je een controller nodig hebt – games en entertainment op een buitengewoon nieuwe manier tot leven. Gemakkelijk in gebruik en leuk om mee te spelen. Met Kinect voor de Xbox 360 kun je de stap naar Kinect games maken. Daarnaast zorgt de Kinect Hub
ervoor dat al je favoriete films en sociale netwerken zich op één plek bevinden.

De sensor herkent je...
De Kinect sensor herkent je en reageert op je gebaren, luistert naar je stem en werkt met elke Xbox 360 console (175 Mb geheugen vereist). Met Kinect Adventures banen spelers een weg door 20 avonturen, navigeren ze door daverende stroomversnellingen en trekken ze door hindernisbanen in
de bergen en op andere exotische locaties, zonder dat er een controller of een ander besturingselement aan te pas komt! Leuk toch?!

Compatibel met oudere apparatuur
Daarnaast kun je de controllers en andere accessoires die je al hebt ook aan deze Xbox 360 250 Gb koppelen, terwijl je topgames speelt. Let op: externe Xbox 360 harddisks en Xbox 360 geheugenkaarten zijn niet compatibel met de nieuwe Xbox 360 console.

Inhoud verpakking 
- Omgebouwde Xbox 360 250 Gb (IXtreme LT+ 3.0)
- 250 Gb harde schijf
- zwarte wireless controller
- zwarte headset
- ingebouwde 802.11n Wi-Fi
- composiet AV kabel

Kinect
- Kinect sensor
- Kinect Adventures game
- handleiding
449.95  Euro 399.95
Voorraad: Niet meer op voorraad dit artikel wordt toegezonden zodra er weer voorraad is


Aantal